0
Biantara Paturay Tineung
Biantara Paturay Tineung

Assalamu’alaikum wr.wb Alhamdulillahirobbil’alamin. Washolatu wassalamu ‘ala asrofil anbiyai wal mursalin, Allahumasali Muhammad wa’alla...

Baca selengkapnya »

0
Biantara/Pidato Paturay Tineung SD
Biantara/Pidato Paturay Tineung SD

Assalamu’alaikum wr.wb Langkung tipayun simkuring ngahaturkeun nuhun ka panatacaraga anu parantos maparinan waktos ka sim kuring saparak...

Baca selengkapnya »

0
Ngariksa Budaya Ngaliwatan Mikacinta Basa Sunda
Ngariksa Budaya Ngaliwatan Mikacinta Basa Sunda

Assalamualaikum wr.wb, Bapa miwah Ibu anu ku sim kuring dipihormat. Sateuacanna sumangga urang nyanggakeun puji sinareng sukur ka Gusti...

Baca selengkapnya »

0
Biantara/Pidato Paturay Tineung Dina Ahir Taun (Perpisahan Sareng Kenaikan Kelas)
Biantara/Pidato Paturay Tineung Dina Ahir Taun (Perpisahan Sareng Kenaikan Kelas)

Bismilaahirrohmanir rohim, Assalaamualaikum wr. wb. Langkung  ti payun sim kuring ngahaturkeun nuhun ka pihak panitia anu parantos masi...

Baca selengkapnya »

0
Biantara Paturay Tineung Wawakil Guru/Kapala Sakola
Biantara Paturay Tineung Wawakil Guru/Kapala Sakola

Assalamu’alaikum wr.wb. Alhamdulillahirobbil’alamin. Washolatu wassalamu ‘ala asrofil anbiyai wal mursalin, Allahumasali Muhammad wa’all...

Baca selengkapnya »

0
Biantara Paturay Tineung Wawakil Siswa
Biantara Paturay Tineung Wawakil Siswa

Assalamu’alaikum wr. wb. Puji sinareng sukur kasanggakeun ka Allah Illahi Robbi. Alhamdulillah wasyukurilah, Laillahhailallah, Subhanall...

Baca selengkapnya »

0
Conto Biantara Ngamumulé Bahasa Seni Budaya Sunda
Conto Biantara Ngamumulé Bahasa Seni Budaya Sunda

Alhamdulillah Wassukru ala niamilah. Wassolatu Wassalam ala Rosulillah. Wa Ala Alihi Wa Sohbihi Wa maw walah amma ba’du. Girang pangajen...

Baca selengkapnya »

0
Conto Biantara Lembur Singkur
Conto Biantara Lembur Singkur

Assalamualaikum Wr. Wb. Mukadimah (Inalhamdalilah……./Alhamdulilah Wasalatu Wasalamu…… ) Langkung tipayun puja urang sanggakeun kanu mah...

Baca selengkapnya »

0
Hartos Sareng Definisi Biantara Dina Bahasa Sunda
Hartos Sareng Definisi Biantara Dina Bahasa Sunda

Biantara nyaéta, nyarita hareupeun balaréa pikeun nepikeun hiji perkara, sipatna monolgis, ukur diréspon ku unggeuk/gideg, keprok, jeung ...

Baca selengkapnya »
 
 
Top