0
Kawih tingtrim nu kamari
suling jeung jentreng kacapi
haleuang paku sarakan galindeng bujang jeung lanjang
kiwari geus ilang musna
geus tilem ku mangsa

Guruminda Sangkuriang geus jauh ti kacapangan
pohaci jeung widadari lir impian nu geus bari

Aheng keneh dongeng sabrang
datang ti pentas lautan

Deudeuh tanah gumelar
ti taun ka taun kalantar

Hikmat Sadkar
Garut 1978
Tina Mangle No. 694, Taun XXII 2 Agustus 1979


Copyright © Tatar Pasundan

Posting Komentar

 
Top