0
Tamat lalagasan teh
Cunduk waktuna
Datang mangsana
Diwalimahan dinten Saptu

Teu puguh raraosan
Rampang-reumpeung teu puguh rabak
Sakedap deui kuring jadi garwana Kang Didi
Alhamdulillah ngarangkep akhirna

Kang Didi
Abdi ridho sasarengan hirup sareng salira
Mugia Akang janten imam dunya akherat

Ya Allah
Mugia diijabah
Amin

Iis Nur Aisyah
Bdg,260313

Copyright © Tatar Pasundan

Posting Komentar

 
Top