0
Paingan
Paingan

Baju kameja surup jeung dasina Mobil mewah harga nu pangmahalna Pamajikan geulis emas berlian teu kaitung Deposito numpuk di unggal ban...

Baca selengkapnya »

0
Akhirna
Akhirna

Tamat lalagasan teh Cunduk waktuna Datang mangsana Diwalimahan dinten Saptu Teu puguh raraosan Rampang-reumpeung teu puguh rabak Sa...

Baca selengkapnya »

0
Teu Melang
Teu Melang

Kuring hiji jalma Nu tuna harta katut harti Moal matak seseleket Moal matak kekedemes Isin ku lampah teu payus Isin ku Allah SWT Ku...

Baca selengkapnya »

0
Punten
Punten

Kuresep ngintun like statusna kubetah ngintun komen statusna Silih pairan komen Silih tembal liwat tulisan Akrab, dalit najan di dum...

Baca selengkapnya »

0
Kokoro
Kokoro

Am dahar Sagala dihuapkeun Sagala disakuan Nyumputkeun, ngagehkeun majar keur engke Kedewek hancengan dijewang Dibeakkeun majar keur...

Baca selengkapnya »

0
Tobat
Tobat

Jodo, pati, bagja, cilaka Teu apal iraha waktuna Mugi Allah SWT ngahapunten Ka diri nu pinuh ku dosa Mugi khusnul khotimah Nyarenga...

Baca selengkapnya »
 
 
Top