0
Ti Lembang mawa kasono
Anu lawas henteu pajonghok
Jeung Anjeun
Lembur kuring nu sajati.

Duh,
Ti Lembang
Jalan mudun pungkal-pengkol
Mawa hate nu keur gerah

Geus teu tahan
Hayang riung mungpulung jeung dulur
Di lembur endah nu aya di kota asri
Kota Subang kota kamelangna Rasa

Copyright © Tatar Pasundan

Posting Komentar

 
Top