0
Ngaku dulur lain ukur catur tanpa bukur
Nganggap baraya lain ukur ungkara basa
Estu didasaran ku niat tur kaikhlasan
Seja mikanyaah salawasna

Sanajan anjeun semu nu ceuceub
Diri tetep mikadeudeuh
Sanajan anjeun semu nu poho
Diri tetep mikasono
Sanajan anjeun ngaanggangan
Diri tetep mikanyaah sagemblengna

Purbasari Kirei Na

Copyright © Tatar Pasundan

Posting Komentar

 
Top