0
Milang Kala Melang
Milang Kala Melang

Milang taun lir milang kalangkang Ngonci wanci ku ingetan nu limpeuran Gurudug diudag guludug umur Nyangsaya kasura cucuk hirup Sakape...

Baca selengkapnya »

0
Manteng
Manteng

Manteng, neutup jelegurna ombak dina sagara Nu makplak satungtung deuleu Anteng ngawurkeun lamunan Nu udag-udagan jeung manuk walet Ti...

Baca selengkapnya »

0
Kang Dudi
Kang Dudi

Sono teu ngabobodo Balaka saayana Duuuhhh bener geugeut ka ci Akang teh Geugeut bongan sok ngogo Geugeut bongan sok ngoet Geugeut bo...

Baca selengkapnya »

0
Jungjunan
Jungjunan

Bongan urang tepung, Jungjunan Najan saliwat mung tibelat nyegat Renung gumulung ngejat Tingkalacat cilingcingcat Ngagurat bengbat Cu...

Baca selengkapnya »

0
Jungjunan
Jungjunan

Jungjunan Sok hoyong terang sareng kalangkang saha Anjeun ayeuna anteng neuteup girimis Mungguhing wirahma rasa wanoja Lir haleuang nu...

Baca selengkapnya »

0
Saurna
Saurna

Resep ningalina Rame pisan sabab panas situasina Prung nu rek tandang geura siaga Padungdung dina waktuna Marebutkeun korsi kalungguh...

Baca selengkapnya »

0
Kawih Ka Asih
Kawih Ka Asih

Hate mah lir kila-kila simpena langit Meusmeus muyung tungtung layung Meusmeus melang ku hariwang Piligenti ngagali wanci Silih bintih...

Baca selengkapnya »

0
Geulis
Geulis

Geulis Mangsa panonpoe neuteup haneut Aya ringkang anu teu bisa di halang Ngajirim ngajadi pasti dina ati Tuluy ngiuhan dina kongkola...

Baca selengkapnya »

0
Titis Tulis
Titis Tulis

Ukur lamunan Nya ukur dina lamunan Lain wanci teu mustari Lain mangsa nu sulaya Meureun titis tulis diri katresna pegat akhirna Tapi...

Baca selengkapnya »

0
Kaduhung
Kaduhung

Moal, moal nolak Lamun hiji waktu anjeun di dieu Moal, moal sakali-kali deui Ngaraheutkeun hate anjeun

Baca selengkapnya »

2
Akhirna
Akhirna

Tamat lalagasan teh Cunduk waktuna Datang mangsana Diwalimahan dinten Saptu Teu puguh raraosan Rampang-reumpeung teu puguh rabak Sa...

Baca selengkapnya »

0
Ku Sabab Anjeun Wanoja
Ku Sabab Anjeun Wanoja

Sarèrèngèngè mimiti miang Nyèsakeun saeutik beureumna Dina raray anjeun mangsa ngaraos isin Katempo katumbiri dina juru soca Dina suj...

Baca selengkapnya »

0
Buah Katresna
Buah Katresna

Najan kiwari anjeun Ukur satitik getih Tapi tong leutik haté

Baca selengkapnya »

0
Eunteung Katineung
Eunteung Katineung

Duriat geus mangsana manjangan, jungjunan Nyangsaya nyarandekeun hate Teu wasa, ngelemeng kasaput simpe Ngagerihan, muntang hariwang ...

Baca selengkapnya »

0
Wartosan
Wartosan

Ngadeluk cangkeuleun cangkeng Tiasa pami digentos Nyi Esih elekesekeng Dangdos rapih ngantos waktos

Baca selengkapnya »

0
Pupuh Sinom Balebat
Pupuh Sinom Balebat

BALEBAT Balebat mépéndé caang Tanda wanci manjing burit Layung beureum ngagupayan Tangara datangna peuting Sujud pasrah ka gus...

Baca selengkapnya »

0
Hampura
Hampura

Ti isuk neupika isuk Bantal geus jadi batur simpè Ngagambar na hareupan, ngalangkang na lalangit Nyacas bodas euweuh ka gorèngan Geus ...

Baca selengkapnya »

0
Sare Jeung Anjeun
Sare Jeung Anjeun

Waktu mata mulai nundutan Sungut ngelak heuay Miharep tibra Di kasur

Baca selengkapnya »

0
Gerem
Gerem

Sanajan dibekem Masih bisa ngagerem Gerem leuwih rosa Batan heurasna carita Sanajan ditemprang ditengkas Kuda-kuda istiqomah Nance...

Baca selengkapnya »
 
 
Top