0
Layung teu némbongan
Kasilih ku rincikna hujan

Balebat,
Teu katingali kaburu datang peuting,
Ngan harepan
Sugan bulan rék datang némbongan.

Samagaha,
Jung nyingkah tong ngahalangan kuring sono

Kenging: Roesliani Neni

Copyright © Tatar Pasundan

Posting Komentar

 
Top