0
Saha ĕta nu geulis
Rarayna
Lungguhna
Ngaruntagkeun hatĕ nu tunggara

Cahaya bulan ngempray nyaangan hatĕ
Cinta nu repok jadi kanyataan
Jadi carita kuring jeung anjeun
Carita sagala kaĕndahan

Cinta kuring jeung anjeun
Ngalalakon nambahan guligahna kahirupan
Kasono teu suda-suda
Miceun kacangcaya nu salila ieu teu nyampak

Tapi ĕndah nu karasa kaliwat
Hiji januari nu jadi saksi
Teu nyana
Cinta teu lana

Hatĕ perih asa di gerihan
Cinta bet siga sandiwara
Kabungah sirna sakedĕt nĕtra
Taya tapak kungsi aya katresna

Kumaha bakalna ieu hatĕ
Ngageri asa dibobodo
Cinta ukur sandiwara
Pegat hatĕ asa dilejokeun

Yuars Iskandar
** Papa Elssa **

Copyright © Tatar Pasundan

Posting Komentar

 
Top