0
Sadaya dinten sae
Namung aya dinten nu utama
Nyaeta jum'at

Wargi-wargi sim kuring sadayana
Jum'at lebaranna kaum Adam
Poma ulah ditinggalkeun salila mampu

Sholat Jum'at henteu hese
Dua rakaat enteng pisan
Khusuk sing anteb

Mugia ditampi amal ibadah urang sadaya
Mugia patepang deui dina jum'at-jum'at saterasna
Mugia sehat wal'afiat lahi katut batinna, amin

Kenging : INA

Copyright © Tatar Pasundan

Posting Komentar

 
Top