0
Panutan
Panutan

Aya purnama ngambang dina dahan mangsa Ngajak pagundeman wanci peuting ngarayap lalaunan Teuteupna anteb narah rek ngiceup Siga nu alim...

Baca selengkapnya »

0
Pileuleuyan
Pileuleuyan

Lebah handapen tangkal kiara Mangsa bulan caang nèmbongan Mawa rungsing jeroning pikir Ngahudang rasa katineung Najan teu di palirè K...

Baca selengkapnya »

0
Nutuh Nafsu
Nutuh Nafsu

Nutuh nafsu dina kalbu Nuar amarah dina dada Nutuhna kudu jeung élmu Nuarna kedah jeung tarékah

Baca selengkapnya »

0
Sakapeung Ceudeum Jeung Caang
Sakapeung Ceudeum Jeung Caang

Geulis Tong melang, tong hariwang Dunya mah pupulasan

Baca selengkapnya »

0
Jumat
Jumat

Sadaya dinten sae Namung aya dinten nu utama Nyaeta jum'at

Baca selengkapnya »

0
Sologoto
Sologoto

Dangdak-dengdek ngariasna Teu poho nerapkeun cela Bageur aya batasanna Tapi anu mana heula

Baca selengkapnya »

0
Kadeudeuh
Kadeudeuh

Hiliwir angin mawakeun katineng anjeun Murag dina amparah sajadah Jadi geurentes pangharepan marengan keclak ci mata

Baca selengkapnya »

0
Pasosore
Pasosore

Pasosore nganjangkeun kamelang hate Ngumbar panglamunan dina layung koneng Mapay sisi gunung Nyingraykeun halimun nu karak tarurun Map...

Baca selengkapnya »

0
Regang Kamelang
Regang Kamelang

Luhureun talaga kahéman Sumirat ngeunteungan raga Katineung meruhkeun panempo Batin samar dina panyawang Konéng emas sinangling Gumeb...

Baca selengkapnya »

0
Undak-Usuk Basa Tina Awalan Hurup C
Undak-Usuk Basa Tina Awalan Hurup C

UNDAK-USUK BASA C (RAGAM BASA: BASA LOMA JEUNG BASA LEMES) Basa Loma Basa Lemes (keur ka So...

Baca selengkapnya »

0
Kasono
Kasono

Teulem dina haleumheum peuting Pependut nutupan mumunggang Nyumput ken hatè dina halimun rasa

Baca selengkapnya »

2
Cape
Cape

Kuring hayang balaka poe ieu ka anjeun Ah cape nyumputkeun eusi hate teh Beurang teu weleh ringrang Peuting sok kumelendang Nyinglarke...

Baca selengkapnya »
 
 
Top