0
Carita anyar keur di sorang
Nu anggang kasampeur deui

Hate jadi ratug tutunggulan
Jungjunan aya hibar ku basana

Sakotret ukur sakotret
Miwaha matak lugina
Hate sirungan deui
Lir kembang nu mekar waktu pasosore

Carita anyar keur di sorang
Panyambung rasa nu kungsi aya
Nu tilem ku lumpatna waktu
Diri anteng kabawa lamunan

Ngorehan basa nu teu kungsi kaucap
Tetep  cindek na dadasar hate
Iwal anjeun panyarandean hate
Hiji rusiah keur urang duaan

Copyright © Tatar Pasundan

Posting Komentar

 
Top