0

Kalayan agung-Na pangeran
Mugiya Gusti ngaridhoan
Lampah ucap patekadan
Sajalan sareng aturan

Mugiya Gusti ngahampura
Dosa abdi jeung ibu rama
Kaluwarga katut baraya
Dina taubat saestuna

Aduh Gusti
Abdi sanes ahli syurga
Namung hanteu kiat
Nandang panas naraka
Mugi Gusti kersa
Ngahampura dosa abdi sadaya

Amiin

** Bias **

Copyright © Tatar Pasundan 

Posting Komentar

 
Top