0
Durma, ngagambarkeun rasa ambek, gedé haté, atawa sumanget.
Palanggeran Durma: 12-a, 7-i, 6-a, 7-a, 8-i, 5-a, 7-i.

Conto:

Kangjeng Ratu memeh dugi ka mangsana
Teras mapatkeun aji
Nagri teh dicipta
Sina jadi talaga
Dupi eta jimat encis
Kersa Jeng Raja
Ngajadi hoe matih

Copyright © Tatar Pasundan

Posting Komentar

 
Top