7
Lamun urang ka Cikole,
Moal hese tumpak kahar.
Lamun urang boga gawe,
Moal hese barangdahar.

Lamun urang ninun kanteh,
Ulah resep make poleng.
Lamun urang leutik keneh,
Ulah resep ngomong goreng.

Meugeus diangir ku jeungjing,
Geura ganti ku kihiang.
Meugeus pelesir tipeuting,
Geura ganti ku sambeang.

Sing getol nginum jajamu,
Nu guna nguatkeun urat.
Sing getol neangan elmu,
Nu guna dunya aherat.

Copyright © Tatar Pasundan

Posting Komentar

  1. makasih banget gan udah bantuin bikin pr !!!!

    BalasHapus
  2. sae pisan sim kuring kataji, nuhun.

    BalasHapus
  3. Kuring nu jadi lalakon
    Tapi rѐk ulin jeung saha
    Kahayang moal kalakon
    Lamun henteu jeung usaha
    https://www.carasunda.com/

    BalasHapus
  4. sae pisan kang
    mampir kang di blog abdi
    https://www.carasunda.com/

    BalasHapus
    Balasan
    1. Hatur nuhun sateuacana kang, blog ieu mah mung alakadrna waѐ. Alhamdulillah nembѐ parantos linggih ka blog akang, malih saur abdi mah nu akang langkung saѐ (h)

      Hapus

 
Top