0
Jungjunan
nuju naon ayeuna salira?
Naha masih emut ka simkuring wengi ieu?

Duh jungjunan
pametik ati, pamepes hate panglipur qolbu
akang sono pisan ka salira, ku hese dipapalerkeunana 
liek ka langit ngan ukur ceudeum kahalangan awan hideung gening..

Jungjunan,
satadina mah rek nitip ka angin
salam hate akang sugan tepi ka salira
tapi sihoreng gening hate asa ku teu daya
sok sieun palaur salira malik bendu

Duuh hate...
naha bet beuki ku sono
beuki lila beuki jero hoyong ninggal imut salira
kabandang tur kasiksa hate
ka ubar tapi asa karaheutan
sihoreng gening...kuring beak ti sadar
yen salira tos aya nu gaduh.

Meureun goreng kasebatna pami akang maksa hate
tapi nya kumaha carana ngubaran hate ieu teh

Duuh jungjunan,
ngan ukur keclak cimata
teu wasa...teu daya...teu upaya
duuuh
cinta
hese
jauh
sono
pageuh
raheut, peurih asa diturihan mun ras inget tur sadar kana kaayaan!

Duuuh gusti...tulungan abdi.

Copyright © Tatar Pasundan

Posting Komentar

 
Top