0

SAMOJA
(Cipt. Mang Koko)

Kedalna asih, na bulan pinuh mamanis
Hiji jangji pasini,
Na rasmining wanci
Mangsa samoja
Keur karembangan duh Euis,
Langit lenglang anging rintih
Dina ati duh
Lalakon lawas, na bulan pinuh katineung
Aya jangji pasini
Nu henteu ngajadi
Mangsa samoja,
Geus ngarangrangan duh ieung
Langit angkeub samagaha
Dina hate duh
Ayeuna kantun waasna, jungjunan
Lalakon ka tukang
Diteang ngan ku ciptaan
Kamari nu leungit
Kamari nu leungit
Rek lebeng mo deui datang

Copyright © Tatar Pasundan

Posting Komentar

 
Top