0

CIKAPUNDUNG

Cikapundung, cikapundung, cikapundung
walungan di kota Bandung
Kota kembang, kota midang kota
Pangbangbrang ka bingung
Aduh Ema, aduh ema
aduh Bapa abdi mah alim
Dicandung, kajeun dahar karo uyah abdi
Mah da moal pundung
Kerak lain japati belang jangjangna
Nalak ge lain lamun weleh dianjangan
Lamun Bapa tos teu suka
Tong nyiksa anak mitoha
Kajeun abdi ngusap birit
Batan daek ngudar gelung
Lamun Bapa aya maksad bade nyandung
Abdi mah kajeun padungdung
Abdi narah, abdi narah
abdi mah nehi dicandung

Copyright © Tatar Pasundan

Posting Komentar

 
Top