0
Aya hiji dokter asli orang Jawa, dines na teh di tanah sunda.

Puguh weh saban poe pasien nu datang oge lolobana urang Sunda, kapaksa we kudu bisa basa sunda, maklum di kampung. Hiji waktu aya pasien nu keur diubar.

Pasien: “Kumaha aturan dahar na ieu ubar teh dok?”

Dokter: “Tah ieu, anjing-anjing siji, beurit siji, sesana jeger isuk na.”

Atuh puguh weh eta pasien teh bener-bener jeger isuk na da salah ngadahar ubar.

Copyright © Tatar Pasundan

Posting Komentar

 
Top