0
Mang Duleh, di lembur kuring mah moal aya duana. Kawentar tukang catur. “Tiada hari tanpa catur”. Kitu motto hirupna oge.

Hiji sore, manehna lalajo mengbal, ngabobotohan kasawelasan ti desa. Geblus gawang kasawelasan anu di bobotohanana kaasupan bal. Hiji enol!

Deregdeg wae Mang Duleh nyampeurkeun palatih, terus nyarita, “Salah atuh da Pa Pelatih, kuduna kiper teh dilokir jeung bek!”

Copyright © Tatar Pasundan

Posting Komentar

 
Top