0
Lalakon keur meujeuhna rame, anu lalajo surak eak-eakan. Ki dalang ceg nyekel Bima. “Raden Bima ngapung ngaw…”

Ras manehna inget yen Bima mah sok bisaeun ngapung. Tapi kusabab geus kagok pok, nya diteruskeun wae, “Raden Bima ngapung ngaw…, ngawani-wani maneh…”


Copyright © Tatar Pasundan

Posting Komentar

 
Top